Profesori îmbrăcaţi în "Moartea", "Piratul" şi "Vrăjitoarea", la protestul de la MECTS

Trei profesori îmbrăcaţi în "Moartea", "Piratul" şi "Vrăjitoarea" au ajuns, vineri, în jurul orei 14.00, în faţa Ministerului Educaţiei, pentru a protesta faţă de actuala situaţie din educaţie, spunând că de la cadrele didactice au luat tot, iar acum "îi caută pe cei din minister".

40 afișări
Imaginea articolului Profesori îmbrăcaţi în "Moartea", "Piratul" şi "Vrăjitoarea", la protestul de la MECTS

Profesori îmbrăcaţi în "Moartea", "Piratul" şi "Vrăjitoarea", la protestul de la MECTS (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"De la profesori am luat tot, nu mai au nimic. Acum am venit pentru ei", spune "Moartea" - liderul de sindicat al Colegiului Tehnic Carol I -, arătând spre sediul ministerului.

Purtând o coasă în mână, sindicalistul deghizat ameninţă conducerea instituţiei "că îi va lua viaţa", adăugând că "ar vrea să-i găsească pe cei din minister".

Protestatarii aşteaptă încă în faţa Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) un semn din partea ministrului Daniel Funeriu. Ei scandează din când în când "Demisia, demisia" şi îi cer secretarului de stat Oana Badea să îi "şoptească" ministrului Educaţiei să plece pentru totdeauna din funcţia pe care o deţine.

Manifestanţii sunt grupaţi pe trotuarul din faţa ministerului, fiind supravegheaţi de către jandarmi care au montat garduri de protecţie pentru a nu perturba traficul auto din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici