VIDEO  Profeţia macabră a lui Prigojin: mă vor ucide

Rusia a fost comparată de liderul Wagner cu un avion care riscă să se dezintegreze în zbor.

3369 afișări
Imaginea articolului Profeţia macabră a lui Prigojin: mă vor ucide

Metafora folosită de Evgheni Prigojin într-un interviu dat în urmă cu câteva luni este repropusă acum de un canal Telegram apropiat de Wagner, declanşând reacţii şi teorii ale conspiraţiei în rândul susţinătorilor formaţiunii paramilitare.

O variantă a fost deja vehiculată de mercenari este cea că Evgheni Prigojin nu este de fapt mort şi că se pregăteşte să reapară la momentul potrivit.

„Nu o să mint, trebuie să spun sincer că Rusia este în pragul dezastrului, iar dacă şuruburile nu sunt strânse corespunzător, avionul se va prăbuşi în zbor”, a spus şeful Wagner, într-un interviu acordat pe 29 aprilie, din care un segment a fost postat acum de canalul Gray Zone.

În cazul morţii lui Prigojin, decedat într-un incident aviatic şi a cărui moarte a fost confirmată de testele ADN, a fost vorba chiar de o dezintegrare în aer.

„Astăzi am ajuns la punctul de fierbere”, adauga Prigojin, declarând că este pregătit să moară, în loc să fie pus să mintă, şi amintind acuzaţiile de incompetenţă exprimate în mod repetat împotriva liderilor militari ai Rusiei, în lunile premergătoare încercării de revoltă a companiei sale militare private, acţiune care a avut loc pe 24 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici