Prognoza meteo ANM, 18 decembrie. Vreme neobişnuită în toată ţara pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM, 18 decembrie. Vremea se va menţine caldă miercuri şi joi, temperaturile anunţate de meteorologi fiind mai ridicate decât cele obişnuite pentru jumătatea lunii decembrie, maximele urcând până la 17 grade Celsius, a explicat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu al ANM.

724 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo ANM, 18 decembrie.  Vreme neobişnuită în toată ţara pentru această perioadă

Sursa: Hepta

PROGNOZA METEO ANM. ROMÂNIA, MIERCURI: Vreme frumoasă şi ceaţă pe arii restrânse

Vremea va fi în continuare frumoasă, iar valorile termice cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 şi 20 de grade, iar cele minime se vor încadra între -3 şi 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Pe arii restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief va fi ceaţă sau nebulozitate joasă.

PROGNOZA METEO ANM. BUCUREŞTI, MIERCURI: Valori termice ridicate pentru luna decembrie

Vremea va fi în continuare frumoasă, iar valorile termice cu mult mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jur de 17 grade, iar cea minimă va fi de 0...3 grade. Mai ales noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO ANM. ROMÂNIA, JOI: Vreme caldă în continuare

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii decembrie, cu precădere în zonele de deal şi de munte. Va fi ceaţă sau nebulozitate stratiformă în zonele joase de relief din sudul, estul şi centrul teritoriului, pe arii restrânse, mai ales în primele ore ale zilei, dar cu caracter local noaptea, când trecător şi izolat va burniţa.

În rest cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârşitul intervalului în sud-vest, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, inclusiv în zona montană aferentă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 9 grade în Dealurile Banatului.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici