PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

În ţară, miercuri, vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări noaptea în regiunile vestice şi nord-vestice, unde izolat şi trecător va ploua slab

890 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea miercuri şi joi (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade, mai scăzute pe litoral până la 24 de grade, iar cele minime între 11 şi 20 de grade, mai coborâte în depresiuni, până la 5...6 grade.

La Bucureşti, miercuri, vremea va fi în continuare frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin şi vântul slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

În ţară, joi, vremea se va menţine caldă, deşi temperatura aerului va marca o scădere uşoară în jumătatea nordică a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului, ziua în vestul, nord-vestul şi nordul teritoriului, iar spre seară şi noaptea local în regiunile centrale şi estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, iar cele minime între 9 şi 20 de grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici