PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului în majoritatea zonelor, dar în special în regiunile extracarpatice., informează ANM.

1521 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale

PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale (Imagine: Shutterstock / Mediafax Foto )

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

În sud şi sud-est cerul va fi variabil, iar în rest va avea înnorări temporare; izolat în nord şi nord-vest vor fi mai ales ploi, iar la munte, precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 0...2 grade izolat în Transilvania şi 12...13 grade în zona deluroasă a Olteniei şi a Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade. Mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, local în vest şi în centru şi izolat în rest.

BUCUREŞTI

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0...1 grad. Spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în cursul nopţii în vest, nord şi centru, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte în zonele joase şi mai ales ninsori la munte. Vântul se va intensifica în partea a doua a intervalului în zona montană şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -3 şi 6 grade. Izolat, în orele dimineţii, vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici