PROGNOZA METEO: Vreme închisă şi precipitaţii în toată ţara, pentru vineri

Vineri, vremea va fi închisă şi se vor semnala precipitaţii în toată ţara, mai ales sub formă de ninsoare în zona montană şi în nordul Moldovei şi predominant sub formă de ploaie în restul teritoriului. Vor mai fi condiţii de polei. Izolat cantităţile de precipitaţii vor fi mai însemnate în regiunile sudice, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

685 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vreme închisă şi precipitaţii în toată ţara, pentru vineri

PROGNOZA METEO: Vreme închisă şi precipitaţii în toată ţara, pentru vineri (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Vântul va avea intensificări la munte, iar temporar şi în celelalte regiuni, cu precădere în sud şi est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 8 grade, iar cele minime între -3 şi 6 grade.

La Bucureşti, vineri, vremea va fi închisă, temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 3 ... 4 grade.

La munte, vineri, vremea va fi închisă şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, în toată zona montană. Vântul va avea intensificări, iar pe creste va fi tare, cu precădere în a doua parte a intervalului.

Izolat cantităţile de apă vor fi mai importante, îndeosebi în vestul Carpaţilor Meridionali şi în sudul Carpaţilor Orientali.

Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de ziua precedentă.

 

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici