Prognoză specială pentru Capitală: FURTUNI până duminică. Temperaturile ajung şi la 26 grade Celsius

Meteorologii au emis, joi, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până duminică, la ora 10.00, ce vizează averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, temperaturile maxime ajungând însă la valori de 26 de grade Celsius în weekend.

2941 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Capitală: FURTUNI până duminică. Temperaturile ajung şi la 26 grade Celsius

Prognoză specială pentru Capitală: Furtuni până duminică. Temperaturile ajung şi la 26 grade Celsius

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând de joi, 16 mai şi până duminică, 19 mai vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 15...20 l/mp şi izolat 25 l/mp.

Temperaturi maxime vor fi joi de 18-19 gradeCelsius; vineri, de 24 -25 de grade Celsius, iar sâmbătă, de 25-26 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 14 grade Celsius.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, valabilă în cea mai mare parte a ţării de joi, ora 10.00, până duminică, ora 10.00. De asemenea, până vineri dimineaţă, 12 judeţe vor fi sub cod galben de ploi, vijelii şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici