Program de duminică pentru autobuze şi tramvaie în Bucureşti, în Vinerea Mare şi a doua zi de Paşte

În Vinerea Mare şi a doua zi de Paşte, autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele STB vor circula după un program de duminică.

123 afișări
Imaginea articolului Program de duminică pentru autobuze şi tramvaie în Bucureşti, în Vinerea Mare şi a doua zi de Paşte

Program de duminică pentru autobuze şi tramvaie în Bucureşti, în Vinerea Mare şi a doua zi de Paşte

Având în vedere Sărbătorile Pascale, vineri, 14 aprilie, şi luni, 17 aprilie, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ, informează STB.

Totodată, în noaptea de Înviere, 15 spre 16 aprilie, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte şi de cele ale liniei 783, conform programului obişnuit.

Suplimentar, STB va menţine în circulaţie până la ora 3.00 tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute.

Programele de circulaţie pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici