Programul Autobuzul Şcolar a fost extins. Firea anunţă că începând de luni 6.000 de elevi vor putea folosi mijlocul de transport

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că programul Autobuzul Şcolar a fost extins, iar începând de luni, 6.000 de elevi din cinci şcoli din Bucureşti din Sectoarele 1 şi 6 vor veni la cursuri cu acest mijloc de transport.

1059 afișări
Imaginea articolului Programul Autobuzul Şcolar a fost extins. Firea anunţă că începând de luni 6.000 de elevi vor putea folosi mijlocul de transport

6.000 de elevi din cinci şcoli vor putea folosi autobuzul şcolar

„Mâine dimineaţă (luni, n.r.), elevii din 5 şcoli din Bucureşti din Sectoarele 1 şi 6 vor putea folosi autobuzul şcolar. Este vorba despre 6.000 de elevi care vor putea să vină la cursuri cu autobuzul şcolar”, a anunţat Gabriela Firea duminică, la comandamentul de trafic, organizat cu prilejul începerii noului semestru şcolar.

Potrivit primarului, şcolile incluse în program sunt Herăstrău şi „Pia Brăteanu” (Sectorul 1), iar cele din Sectorul 6 sunt Colegiul Elena Cuza şi Şcoala „Sfântul Andrei” şi 279.

Proiectul pilot a început pentru Şcoala 195 în Sectorul 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici