Programul la metrou, prelungit pentru suporterii care participă la finala Cupei României

Garniturile de metrou circulă, miercuri, până la ora 24.00, pentru preluarea suporterilor care participă la finala Cupei României, disputată pe Arena Naţională, iar în funcţie de ora la care se va termina meciul, programul ar putea fi prelungit.

307 afișări
Imaginea articolului Programul la metrou, prelungit pentru suporterii care participă la finala Cupei României

Programul la metrou, prelungit pentru suporterii care participă la finala Cupei României (IMagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Metrorex a anunţat că trenurile de metrou vor circula miercuri după un program prelungit cu o oră, până la 24.00, ora de plecare de la staţiile capăt de magistrală.

"În funcţie de ora la care se va termina meciul, se va putea dispune prelungirea programului de circulaţie a trenurilor de metrou, pentru preluarea corespunzătoare a fluxului de călători", au precizat reprezentanţii Metrorex, într-un comunicat de presă.

Finala Cupei României - Timişoreana, dintre Rapid şi Dinamo, are loc miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici