Programul „Rabla”, ultimele zile: cu cât poţi obţine acum de la speculanţi vouchere de 3.800 lei

Paradoxal, ultimele săptămâni ale programului "Rabla" 2010 nu aduc şi ieftiniri-record ale tichetelor primite în schimbul maşinii casate. Deşi pe piaţă mai sunt aproximativ 45.000 de vouchere, proprietarii acestora nu vor să mai lase din preţ. Fenomenul are loc chiar în condiţiile în care termenul de valabilitate a tichetelor, 23 noiembrie, bate la uşă iar, după această dată, ele îşi pierd orice valoare.

41 afișări
Imaginea articolului Programul „Rabla”, ultimele zile: cu cât poţi obţine acum de la speculanţi vouchere de 3.800 lei

Programul „Rabla”, ultimele zile: cu cât poţi obţine acum de la speculanţi vouchere de 3.800 lei (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"În mod neaşteptat, intermediarii cer circa 1.100-1.200 de lei pentru un cupon valoric de 3.800 de lei, la fel ca săptămânile trecute, şi nu dau semne că şi-ar diminua pretenţiile", a declarat pentru gândul Dan Ştefan, dealer auto din Capitală. În plus, acestea precizează că un eventual cumpărător de maşină nouă ar trebui să depună maximum trei vouchere la dealerul pentru care a optat, cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare.

"Documentaţia trebuie depusă la Administraţia Fondului pentru Mediu(AFM) în timp util pentru ca actele să fie verificate. Am avut multe probleme cu tichete falsificate de-a lungul timpului", precizează sursa citată.

Citeşte mai multe despre programul Rabla pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici