Proiectul Oxigen. Gabriela Firea anunţă că familiile cu maşini non-Euro vor fi sprijinite să-şi schimbe autoturismul

Gabriela Firea a precizat că municipalitatea va sprijini familiile care au maşini non-Euro 1 sau 2 să îşi schimbe autoturismul, deoarece în 2020 proiectul Oxigen va interzice accesul acestora în centrul Capitalei.

5236 afișări
Imaginea articolului Proiectul Oxigen. Gabriela Firea anunţă că familiile cu maşini non-Euro vor fi sprijinite să-şi schimbe autoturismul

Firea spune că familiile cu maşini non-Euro vor fi sprijinite să-şi schimbe autoturismul

„Maşinile non-Euro 1 şi 2 nu vor mai avea acces în centrul Capitalei, Euro 3 vor trebui să plătească vinietă. Aceasta este prima etapă a programului. Pentru familiile care au maşini non-Euro 1 sau 2, care nu mai pot să intre în centru - sunt şi unele cazuri sociale, vom discuta cu fiecare familie în parte”, aspus Gabriela Firea, la Antena3.

Potrivit primarului general, în cazul în care o familiile au două sau trei maşini, municipalitatea nu se va implica.

„Dar dacă este singura maşină care ajută familia să se deplaseze - poate au probleme sau vulnerabilităţi, vom vedea cum putem să sprijinim să facă un buy-back şi să schimbe acea maşină. Un sprijin concret pentru reînnoirea maşinii”, a mai spus primarul.

Proiectul Oxigen intră în vigoare de la 1 martie 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici