Protejează bunicii şi oferă-le cel mai de preţ dar! Cum poţi fi aproape de cei dragi, fără să îi pui în pericol | VIDEO

  • În parcuri, pe străzi şi în magazine e plin de oameni în vârstă care ar trebui să fie în izolare
  • Bunicii pot să le citească la telefon poveşti nepoţilor
  • Există soluţii pentru ca persoanele în vârstă să nu se simtă singure în această perioadă
928 afișări
Imaginea articolului Protejează bunicii şi oferă-le cel mai de preţ dar! Cum poţi fi aproape de cei dragi, fără să îi pui în pericol | VIDEO

Protejaţi-vă bunicii! Cum poţi să fii aproape de cei dragi, fără să îi pui în pericol | VIDEO

E stare de urgenţă în România din cauza coronavirusului iar bătrânii sunt cei mai vulnerabili! Cu toate astea îi vezi peste tot, numai în izolare nu. Pe stradă, în magazine, în parc cu nepoţii. Din fericire, sunt şi români care au înţeles mesajul! Şi chiar dacă doare, îi ţin la distanţă pe bunici.

„La mulţi ani bunică, să fii sănătoasă! Îmi pare rău că anul ăsta nu pot să te pup, să te iau în braţe, dar e important să stai acasă!”

Mamă, bunică şi străbunică, Severina a împlinit 85 de ani. A fost pentru prima dată când a fost singură de ziua ei. A înţeles însă că cel mai de preţ cadou pe care familia i-l poate face în aceste vremuri e să o iubească de la distanţă.

„Te rog să nu ieşi din casă! După ce plec, vino şi ia florile, bomboanele şi ne pupăm la anul!”

Actriţa Emilia Dobrin e chinuită de dorul nepoţilor. N-a renunţat însă la obiceiul de a le citi poveşti înainte de culcare.

„Pescarul de-acum un moş bătrân şi gârbov îi iese înainte şi îi sărută mâna! Vezi? Nici nu-l mai recunoştea! Ce pofteşti, împărate? Aş dori să rămân aici puţină vreme! Nu vrei să mă găzduieşti?”

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici