Protest în Capitală: Fermierii şi transportatorii se mobilizează pentru drepturile lor

  • Fermieri şi transportatori din Bucureşti organizează un protest autorizat duminică, cu 200 de vehicule şi până la 5.000 de participanţi.
  • Traseele vehiculelor au fost stabilite, iar evenimentul se va desfăşura între 09:30 şi 22:00, culminând cu un miting în Piaţa Constituţiei.
587 afișări
Imaginea articolului Protest în Capitală: Fermierii şi transportatorii se mobilizează pentru drepturile lor

Protest în Capitală: Fermierii şi transportatori se mobilizează pentru drepturile lor

Fermierii şi transportatorii din Bucureşti organizează un protest aprobat, duminică, desfăşurat între 09:30 şi 22:00, conform anunţului Primăriei Capitalei.

Traseele vehiculelor au fost stabilite, începând cu adunarea între orele 6:00-6:30 pe Şos. Alexandriei, banda 1 de circulaţie, urmând ca între 6:30-7:00 să se deplaseze către Piaţa Constituţiei prin traseul Şos. Alexandriei - Calea Rahovei - Bulevardul Tudor Vladimirescu - Calea 13 Septembrie - B-dul. Libertăţii - Piaţa Constituţiei.
Deplasarea se va realiza respectând regulile de circulaţie, iar mijloacele de transport vor fi îndrumate şi parcate sub supravegherea forţelor de ordine.

Între orele 8:30-9:30 este prevăzută afluirea pietonală a participanţilor în Piaţa Constituţiei, urmată de un miting de protest între 9:30-22:00, iar defluirea participanţilor este programată până la ora 23:00.

Primăria a aprobat protestul, permitând participarea a 200 de vehicule şi maxim 5.000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici