Video Protest în Piaţa Victoriei. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva Guvernului. O parte dintre ei s-au îmbrâncit cu jandarmii. FOTO, VIDEO

Peste o mie de persoane au protestat, miercuri, în Piaţa Victoriei, fiind nemulţumiţi de adoptarea în Parlament a modificărilor Codului Penal.

4000 afișări

UPDATE 21:45 Îmbrânceli între protestatari şi jandarmi

Peste o mie de persoane protestează, miercuri, în Piaţa Victoriei, manifestanţii încercând să rupă cordonul de jandarmi pentru a pătrunde în Palatul Victoria. Unii protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au aruncat cu recipiente de plastic către aceştia.

Oamenii scandează lozinci împotriva Guvernului, a PSD şi a liderului PSD Liviu Dragnea.

Unii protestatari au încercat să forţeze gardurile puse în faţa Palatului Victoria, moment în care au fost opriţi de jandarmi. Manifestanţii au aruncat cu diverse obiecte către aceştia, strigând „Jandarmeria apără hoţia", „Repetenţi şi infractori, nu vă vrem conducători”, „PSD, ciuma roşie" şi "DNA să vină să vă ia!”.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff de la strada Arhitect Ion Mincu şi bulevardul Aviatorilor către Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Totodată, circulaţia a fost restricţionată dinspre Şoseaua Kiseleff pe bretea către bulevardul Nicolae Titulescu şi de la semaforul central către Titulescu. Traficul este închis pe bulevardul Lascăr Catargiu.

Ştirea iniţială:

Câteva sute de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Victoriei, manifestanţii blocând circulaţia la intersecţia dintre bulevardele Kiseleff şi Ion Mihalache.

Manifestanţii s-au aşezat pe trecerea de pietoni dintre bulevardul Kiseleff şi Ion Mihalache, blocând astfel circulaţia rutieră.

Protestatarii cer demisia Executivului, fiind nemulţumiţi de adoptarea în Parlament a modificărilor Codului Penal. Ei scandează "Demisia" şi "PSD, ciuma roşie!".

La un moment dat, jandarmii au format un cordon pentru a permite circulaţia maşinilor dinspre bulevardul Kiseleff către Victoriei.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff de la strada Arhitect Ion Mincu şi bulevardul Aviatorilor către Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Totodată, circulaţia a fost restricţionată dinspre Şoseaua Kiseleff pe bretea către bulevardul Nicolae Titulescu şi de la semaforul central către Titulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici