Protest inedit peste Prut. Un agricultor a început să are spaţiul verde din centrul Chişinăului

  • Protest inedit peste Prut. Un agricultor nemulţumit de politicile agricole a venit cu tractorul în centrul capitalei Republicii Moldova şi a arat un spaţiu verde din parcul Catedralei.
  • În videoclipul care circulă pe reţelele sociale se poate observa un poliţist care încercă să îl oprescă pe bărbat.
2004 afișări
Imaginea articolului Protest inedit peste Prut. Un agricultor a început să are spaţiul verde din centrul Chişinăului

Sursă foto: newsmaker.md

Primarul din Cişinău, Ion Ceban a comentat gestul agricultorului.

„Eu cred că nu este corect să distrugem obiectivele comune. Asta ar însemna că nu ne pasă de munca altor oameni”, a declara Ceban pentru Agora.md

Incidentul nu este unul izolat. Astăzi în Republica Moldova au loc proteste în mai multe oraşe. În apropriere de vama Leuşeni mai mulţi agricultori au blocat circulaţia pe un sens.

Fermierii susţin că vor continua manifestaţiile până vor obţine un răspuns cu privire la termenul în care vor primi compensaţiile pentru culturile de porumb şi floare-soarelui, afectate de secetă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici