Protest pe contrasens în Constanţa, 30 de şoferi amendaţi. Jandarmii sunt acuzaţi că le-ar fi întins o capcană

  • O coloană de protestatari transportatori şi fermieri care circula pe sens greşit pe Autostrada A4 a fost oprită în Constanţa.
  • Zeci de şoferi au fost amendaţi.
  • Protestatarii acuză jandarmii că le-ar fi întins o capcană.
776 afișări
Imaginea articolului Protest pe contrasens în Constanţa, 30 de şoferi amendaţi. Jandarmii sunt acuzaţi că le-ar fi întins o capcană

Marţi seara, cu ocazia protestului transportatorilor şi fermierilor desfăşurat în judeţul Constanţa, coloana de protestatari a pătruns pe Autostrada A4, pe sensul contrar sensului de circulaţie, punând în pericol grav siguranţa traficului rutier în zonă, informează Poliţia Constanţa.

„Pentru a înlătura pericolul evident la adresa participanţilor la trafic, a forţelor de ordine care însoţeau coloana de protestatari şi pentru a evita producerea de evenimente rutiere, poliţiştii rutieri au procedat la oprirea, legitimarea şi identificarea conducătorilor auto. Ulterior, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute în vederea suspendării tot atâtea permise de conducere”, arată sursa citată.

Protestatarii susţin, însă, că au fost conduşi pe contrasens de jandarmi. O maşină de jandarmi, cap de coloană, a întors, iar protestatarii s-au ţinut după ea şi au ajuns pe contrasens, pe banda de urgenţă, conform FocusPress.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici