Protest pe "Dansul pinguinului" în Piaţa Victoriei

Sindicaliştii adunaţi în Piaţa Victoriei transmit guvenanţilor că la miting sunt oameni care îşi strigă durerea, în timp ce în boxe se aude "Un pinguin conduce Guvernul / Şi totul se mişcă greu, greu, greu".

779 afișări
Imaginea articolului Protest pe "Dansul pinguinului" în Piaţa Victoriei

Sindicaliştii transmit politicenilor că în Piaţa Victoriei vin doar oameni care îşi strigă durerea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Le transmitem celor de la Putere şi din Opoziţie că în Piaţa Victoriei sunt oameni care îşi strigă durerea şi oful", spune un lider sindical de la tribuna amenjată în Piaţa Victoriei.

Liderul a făcut apel la bucureşteni să vină şi ei în faţa Guvernului, pentru că "a venit ţara în Capitală".

Sindicalişti le tramsit guvernanţilor că "românii nu i-au pus acolo ca să-i dea afară". "Noi nu i-am pus acolo să ne dea afară, să-i dăm noi afară pe ei", spun ei.

În Piaţa Victoriei continuă să vină coloane de manifestanţi, fiind direcţionaţi către perimetrele de protest.

În Piaţa Victoriei se poate auzi melodia "Dansul pinguinului", cu versurile adaptate la contextul social:

"Un pinguin conduce Guvernul / Şi totul se mişcă greu, greu, greu
Un pinguin ce-aduce infernul / Dar se crede mare zmeu, zmeu, zmeu
Berceanu şi Udrea şi Blaga şi Oprea /Cu toţii-s conduşi de Boc, Boc, Boc
Cu ei în Guvern nu merge nimica / Şi tot aici stă pe loc, loc, loc
Un pinguin conduce o gaşcă / Care nu are spor, spor, spor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici