Protest spontan la TVR, sute de angajaţi au ieşit în curtea instituţiei pentru susţinerea lui Ghiurco

Sute de angajaţi din TVR au ieşit în curtea instituţiei, luni, pentru susţinerea Monicăi Ghiurco, aceştia depunând şi o petiţie la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), privind declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu.

2039 afișări
Imaginea articolului Protest spontan la TVR, sute de angajaţi au ieşit în curtea instituţiei pentru susţinerea lui Ghiurco

Protest spontan la TVR, sute de angajaţi au ieşit în curtea instituţiei pentru susţinerea lui Ghiurco (Imagine Ovidiu Micsik / Mediafax Foto)

Aproape 200 de angajaţi ai TVR au protestat în curtea instituţiei. "Este un protest în curtea TVR. Astăzi este şedinţa Consililui de Administraţie(CA), oamenii au ieşit să o susţină pe Monica Ghiurco. Sunt între 150 şi 200 de oameni, simpli salariaţi ori lideri şi membri de sindicat. Nu este un protest organizat de sindicate. Au ieşit în pauză , nu au oprit lucru şi nu s-a scandat" a declarat Dragoş Bocanaciu preşedintele sindicatului SPUSTV pentru MEDIAFAX.

Mai mult, potrivit sursei citate, salariaţii TVR au semnat o petiţie pe care au depus-o la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), privind declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu care a spus că reprezentanţii salariaţilor nu pot conduce TVR pentru că nu ar face faţă.

Parlamentul a respins, în decurs de două săptămâni, cele două propuneri pe care CA al TVR le-a făcut pentru conducerea instituţiei: George Orbean şi Monica Ghiurco. Cele două propuneri nu au obţinut, în plenul Parlamentului, voturile PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici