Proteste la Sibiu, împotriva Guvernului şi tăierii pădurilor: După Brexit, Pădurexit

Aproximativ 500 de sibieni au ieşit, duminică seara, în Piaţa Mare din Sibiu, la protest împotriva Guvernului şi împotriva tăierilor ilegale ale pădurilor, oamenii purtând un banner pe care scrie „După Brexit, Pădurexit”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1665 afișări
Imaginea articolului Proteste la Sibiu, împotriva Guvernului şi tăierii pădurilor: După Brexit, Pădurexit

Proteste la Sibiu, împotriva Guvernului şi tăierii pădurilor: După Brexit, Pădurexit

Cei aproximativ 500 de sibieni care au ieşit duminică la protest au scandat împotriva Guvernului dar şi împotriva tăierilor ilegale ale pădurilor.

Oamenii au venit cu pancarte şi bannere pe care au scris „După Brexit, Pădurexit. Comunitatea Pădurii cere interzicerea defrişărilor pentru următorii 100 de ani”.

Alţi sibieni au venit cu pancarte pe care au scris „Aţi semănat corupţie, culegeţi revoluţie” şi „Democraţie directă, nu guvernare infectă”.

Unul dintre cei care au ajuns în Piaţa Mare a făcut şi afaceri. Omul a vândut mărţişoare cu „#Rezist”, la preţul de cinci lei bucata.

În jurul orei 19, protestatarii au plecat în marş din Piaţa Mare pe străzile centrale ale oraşului, până la ora transmiterii acestei ştiri nefiind înregistrate incidente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici