Proteste: Trafic restricţionat în Afumaţi şi Vama Siret

Traficul rutier este restricţionat, miercuri dimineaţă, în Afumaţi, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, precum şi în Vama Siret, unde sensul de ieşire din ţară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, anunţă Infotrafic.

404 afișări
Imaginea articolului Proteste: Trafic restricţionat în Afumaţi şi Vama Siret

„În ceea ce priveşte situaţia protestelor transportatorilor/ferierilor, traficul rutier este restricţionat în 2 judeţe - Ilfov: DN 2 – Afumaţi, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, circulaţia desfăşurându-se pe banda nr. 2, precum şi în Suceava, DN 2 – Vama Siret, unde sensul de ieşire din ţară este ocupat de autovehicule protestatarilor, circulaţia desfăşurându-se pe un singur fir, alternativă pentru ambele direcţii”, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, miercuri dimineaţă, la ora 06.45, nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivel naţional, cât şi pe arterele rutiere principale, se circulă în general pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici