Protestul europarlamentarului suedez faţă de situaţia din Gaza: drepturile omului au culoarea pielii

Tribuna Parlamentului European, folosită de Abir Al-Sahlani pentru a trimite un mesaj.

439 afișări
Imaginea articolului Protestul europarlamentarului suedez faţă de situaţia din Gaza: drepturile omului au culoarea pielii

„Nu mai sunt cuvinte pentru a vorbi despre ceea ce se întâmplă în Gaza. Nu mai sunt legi de încălcat. Nu mai există apeluri pentru a face ceea ce se întâmplă. Umanitatea noastră a eşuat”, a spus europarlamentarul suedez Abir Al-Sahlani, care a vorbit în timpul sesiunii la Parlamentului European, după câteva secunde de tăcere.

„Drepturile omului au culoarea pielii şi cu cât eşti mai închis la culoare, cu atât ai mai puţine drepturi ale omului. Au încercat să ne reducă la tăcere. Au încercat să ne transforme în antisemiţi.

Au încercat să ne facă să arătăm precum cei cărora nu le pasă de siguranţa poporului Israel. Toate acestea pentru a face posibilă uciderea altor palestinieni”, şi-a încheiat aceasta scurtul discurs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici