Prună, mesaj la final de mandat: Fac rating manipularea grosolană, minciuna şi injuriile

Raluca Prună, ministrul Justiţiei, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de final de an şi de mandat, precizând că va trece curând "momentul promisiunilor", urmând ca faptele să arate cât se va mai construi mai departe, având în vedere că justiţia este "o miză mare".

1582 afișări
Imaginea articolului Prună, mesaj la final de mandat: Fac rating manipularea grosolană, minciuna şi injuriile

Raluca Prună: Campania a trecut şi vom depăşi curând momentul promisiunilor. Justiţia e o miză mare (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Arhiva Foto)

"Campania electorală a trecut şi vom depăşi în curând momentul promisiunilor. Vine vremea faptelor şi, de aici înainte, vom vedea dacă şi cât se va construi mai departe. Justiţia este o miză mare si ne priveşte pe absolut toţi. Cred că sistemul judiciar din România este matur si sper sa apere cu străşnicie tot ce s-a câştigat cu greu, in ani mulţi. unt aşadar încrezătoare, deloc naivă, rămân implicată si ştiu că suntem mulţi. Eu cred ca România merită mult mai mult, că România suntem noi, cei mulţi, necunoscuţi, care ne facem treaba onest", a scris Raluca Prună pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Justiţiei susţine că şi-ar fi dorit ca în cele 14 luni de mandat, mesajul echipei guvernamentale din care face parte să fi ajuns în mai mare măsura la publicul pe care l-a "servit".

"Spun bine: l-am servit. Pentru că aceasta este guvernarea responsabilă - a fi în slujba cetăţii care te investeşte cu încredere. Strategia muncii oneste, in slujba cetăţeanului, cu responsabilitate faţă de banul public, cu transparenţă în deciziii, cu respect fata de colegii din subordine, pe care îi conduci prin puterea exemplului şi nu prin cultura fricii, pare deocamdată minoritară. În schimb, fac rating manipularea grosolană, minciuna cu cât mai gogonata cu atât mai credibilă şi injuriile, calomniile, decredibilizarea prin repetarea obsesivă a injuriilor şi calomniilor. (...) Sunt sigură că solul este mai fertil decât cred politicienii de carieră (cei binecunoscuţi, nu ca noi, cei mulţi, anonimi, cu cariere cinstite şi muncite). Să nu uităm că, acum mai bine de un an, aceiaşi politicieni care au patronat timp de 25 de ani stagnarea, hoţia şi risipa fugeau de responsabilitatea formării unui guvern. Această responsabilitate de care alţii s-au ascuns ne-a revenit nouă, câtorva profesionişti dintre mulţii profesionisti necunoscuţi ai acestei ţări", a mai scris Prună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici