PSD: Guvernul PNL a alocat doar 64 de milioane de lei pentru centura Bacăului

PSD a transmis, luni, pe Facebook, că Guvernul Orban a alocat pentru anul 2020 doar 64 de milioane de lei pentru centura Bacăului, cu 186 de milioane de lei mai puţin decât suma asigurată de PSD în 2019.

245 afișări
Imaginea articolului PSD: Guvernul PNL a alocat doar 64 de milioane de lei pentru centura Bacăului

PSD: Guvernul PNL a alocat doar 64 de milioane de lei pentru centura Bacăului

„Iată cum arată primii kilometri de autostradă din Moldova! Investiţia de aproximativ 670 de milioane de lei, fără TVA, a demarat în teren în martie 2019. Guvernarea PNL a alocat pentru acest an doar 64 milioane de lei pentru centura Bacăului, parte a autostrăzii Moldovei, cu 186 de milioane de lei mai puţin decât a asigurat guvernarea PSD în 2019”, se arată într-o postare a PSD de pe Facebook.

Şi europarlamentarul PSD Dragoş Benea a făcut, miercuri, un apel pentru construirea Autostrăzii Iaşi-Bacău-Braşov. El susţine că demersul este de trei ori mai ieftin decât construcţia Autostrăzii Tg Mureş-Iaşi, care are probleme de mediu şi nu va obţine niciodată finanţare europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici