PSD: Într-o singură zi au pierit mai mulţi semeni decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv

  • PSD invocă drama de la Colectiv şi arată, ca reacţie la numărul de noi cazuri de persoane cu coronavirus, că într-o singură zi au pierit mai mulţi oameni decât în dezastrul de acum cinci ani: „Drama este că, din cauza iresponsabilităţii guvernării, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi”.
  • În incendiul de la Colectiv, din 2015, şi-au pierdut viaţa 64 de tineri, iar alte câteva sute au fost rănite.
666 afișări
Imaginea articolului PSD: Într-o singură zi au pierit mai mulţi semeni decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv

PSD: Într-o singură zi au pierit mai mulţi semeni decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv

„De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectaţi cu COVID. Alte zeci de familii îşi plâng pe cineva drag care a dispărut după ce a pierdut lupta cu virusul. Într-o singură zi au pierit mai mulţi semeni de-ai noştri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilităţii acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi! Câţi români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis şi Orban să-şi satisfacă obsesia de a obţine puterea totală?”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Joi este a doua zi în care se înregistrează peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19 în România. Sunt 4.013 cazuri şi 73 de decese în ultimele 24 de ore, iar în secţiile de terapie intensivă sunt peste 720 de pacienţi.

În incendiul de la Colectiv, din 2015, şi-au pierdut viaţa 64 de tineri, iar alte câteva sute au fost rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici