PSD nu i-a rămas dator lui Rareş Bogdan. Reacţie ironică

Nu sunt îngrijorări de pierdere a răbdării în ceea ce îl priveşte pe Rareş Bogdan, spune, ironic, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, după ce prim-vicepreşedintele PNL a lansat un atac dur la ANRE.

7778 afișări
Imaginea articolului PSD nu i-a rămas dator lui Rareş Bogdan. Reacţie ironică

PSD nu i-a rămas dator lui Rareş Bogdan. Reacţie ironică

„Până la a stabili cine se joacă cu focul, hai să vedem cine a dat foc la toată piaţa energiei. Fiindcă dl. Rareş Bogdan incovă răbdarea care i s-ar fi sfârşit, nu sunt foarte îngrijorat din două motive. A dovedit suficient de multă răbdare în ceea ce priveşte prestaţia colegului de partid şi mnistru al Energiei, cu care tot are răbdare de vreo trei ani încoace de când face boacănele posibile. Nu în ultimul rând, celebra sintagmă <în maximum 30 de zile> îi aparţine. Nu e o simplă coincidenţă - ştie că se termină mandatele şi vrea să-şi asume faptul că el le-a încheiat mandatul acestor oameni. Deci nu sunt îngrijorări de pierdere a răbdării în ceea ce îl priveşte”, declară, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PSD Mihai Tudose.

Afirmaţiile lui Tudose vin după ce Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un atac dur la ANRE, vineri, după ce instituţia a transmis că ordonanţa de plafonare a preţurilor poate scoate de pe piaţă unii furnizori de energie: ”Subminează statul român, domnul Chiriţă (preşedintele ANRE - n.r.) se joacă cu focul”.

„Subminează statul român şi loveşte în credibilitatea prim-ministrului şi a coaliţiei de guvernare. Necesită o reacţie rapidă atât din partea PNL, cât şi a celor di PSD şi UDMR, cu o discuţuie extrem de clară dacă să ducă până la revocarea întregului Consiliu. Duminică după-amiaza sau luni solicit, în calitate de prim-vicepreşedinte al partidului de guvernământ, o întrunire de urgenţă a coaliţiei şi punerea pe ordinea de zi de săptămâna viitoare, de către Parlamentul României, a revocării întregului Consiliul de Conducere al ANRE”, a spus la Digi24 Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
bogdan,
anre

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici