Puiu Popoviciu, reţinut de procurorii DNA

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut, în noaptea de marţi spre miercuri, de procurorii DNA în dosarul în care şeful DGIPI Cornel Şerban şi şeful Diviziei de Operaţiuni din DGA, Petre Pitcovici, sunt acuzaţi de favorizarea infractorului şi, respectiv, complicitate la această infracţiune.

314 afișări
Imaginea articolului Puiu Popoviciu, reţinut de procurorii DNA

Ordonanţă de reţinere pentru Puiu Popoviciu (Imagine: Mediafax Foto)

Avocatul Dan Apostol a declarat, în noaptea de marţi spre miercuri, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au emis o ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore pe numele lui Gabriel Puiu Popoviciu, cercetat în acest dosar.

Şeful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), Cornel Şerban, şi şeful Diviziei de Operaţiuni din Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), Petre Pitcovici, au fost reţinuţi, marţi seară, de procurorii DNA.

Avocatul lui Cornel Şerban a declarat, la ieşirea de la DNA, că atât şeful DGIPI, cât şi Petre Pitcovici au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cornel Şerban este acuzat de complicitate la favorizarea infractorului, a precizat apărătorul acestuia.

Potrivit unor surse judiciare, miercuri, în jurul orei 12.00, procurorii DNA vor relua audierile, după care îi vor duce pe Şerban şi Pitcovici la instanţa supremă, cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici