Purtătorul de cuvânt de la Ministerul Muncii: Sunt suspiciuni că Silviu Bian ar fi condiţionat menţinerea în funcţie a unor subalterni

Purtătorul de cuvânt de la Ministerul Muncii, Ioana Şanta, a declarat sâmbătă că există suspiciuni legate de faptul că preşedintele ANOFM, Silviu Bian, ar fi menţinut în funcţie anumiţi subalterni de la agenţiile judeţe de ocupare, cerând în schimb anumite sume de bani.

555 afișări

"Există suspiciuni potrivit cărora domnul preşedinte Silviu Bian ar fi menţinut în funcţii anumite persoane de la agenţiile de ocupare, cerând în schimb anumite sume de bani. Sunt doar suspiciuni, anchetatorii trebuie lăsaţi să-şi facă treaba", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt de la Ministerul Muncii.

Ioana Şanta a mai spus că în cele trei săptămâni de când Sulfina Barbu a fost numită în funcţia de ministru al Muncii, nu a primit nicio sesizare privind posibile acte de corupţie comise de preşedintele ANOFM şi secretar de stat, Silviu Bian.

"Din prima zi ministrul a arătat toleranţă zero faţă de orice act de corupţie, iar acest caz nu face excepţie", a mai spus purtătorul de cuvânt de la MMFPS.

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM- instituţie care funcţionează sub autoritatea Ministerului Muncii), Silviu Bian, ar fi fost prins de procurorii anticorupţie în timp ce primea 80.000 de lei, de la o persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici