Putin dă citate din clasici şi acuză: „Occidentul vrea să şteargă cultura rusă”

Continuă lupta preşedintelui rus cu comunitatea internaţională.

7162 afișări
Imaginea articolului Putin dă citate din clasici şi acuză: „Occidentul vrea să şteargă cultura rusă”

Putin dă citate din clasici şi acuză: „Occidentul vrea să şteargă cultura rusă”

„Ei încearcă să distrugă o întreagă ţară milenară, poporul nostru. Vorbesc despre discriminarea progresivă a tot ceea ce are legătură cu Rusia, a acestui trend care se dezvoltă în unele state occidentale, uneori cu încurajarea elitelor aflate la putere. Celebra cultura cancel s-a transformat în abolirea culturii”, este opoinia preşedintele Putin, potrivit agenţiei Ria Novosti.

Preşedintele Rusiei vorbeşte despre discriminarea a tot ceea ce are legătură cu Rusia şi îi citează pe compozitorii Piotr Ceaikovski, Dmitri Şostakovici, Serghei Rahmaninov, precum şi pe scriitorii ruşi.

Ultima dată când a avut loc o astfel de campanie de distrugere a literaturii, a precizat el, „a fost în mâinile naziştilor din Germania, în urmă cu aproximativ 90 de ani”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici