Rădoi: Ne vom supune justiţiei, de joi circulaţia la metrou va fi reluată normal

Liderul Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ioan Rădoi, a declarat, miercuri, că angajaţii Metrorex se vor supune deciziei instanţei, care a declarat greva ilegală, şi de joi circulaţia la metrou va fi reluată normal.

19 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Ne vom supune justiţiei, de joi circulaţia la metrou va fi reluată normal

Rădoi: Ne vom supune justiţiei, de joi circulaţia la metrou va fi reluată normal (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Ne vom supune deciziei justiţiei. De mâine (joi - n.r.), reluăm circulaţia în mod normal, dar vreau să vă spun că conflictul este deschis. Vom continua să încercăm să rezolvăm toate problemele", a spus Ioan Rădoi.

Liderul sindical a adăugat că nu se poate practica o grevă legală în România decât în cazul magistraţilor.

El a mai susţinut că substraturile politice în legătură cu greva generală de la metrou la care se refereau preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, sunt de fapt influenţarea politică a completului de judecată.

El a mai spus că dacă în urma negocierilor nu se va ajunge la un acord, în două-trei săptămâni angajaţii de la metrou vor recurge din nou la grevă generală.

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, că greva generală de la metrou este nelegală şi a dispus încetarea protestului, angajaţii Metrorex fiind obligaţi să îşi reia activitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici