Radu Mazăre va fi mutat din Penitenciarul Rahova la Slobozia. Detaliile oferite de avocatul fostului primar al Constanţei

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, în prezent încarcerat în Penitenciarul Rahova, va fi mutat, la începutul săptămânii,în Penitenciarul Slobozia, după ce i-a fost aprobată cererea transmisă Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), a declarat, sâmbătă, avocatul său, Lizeta Haralambie.

1346 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre va fi mutat din Penitenciarul Rahova la Slobozia. Detaliile oferite de avocatul fostului primar al Constanţei

Sursa: Hepta

Lizeta Haralambie, avocatul lui Radu Mazăre, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că cererea de transfer a lui Radu Mazăre a fost transmisă în luna ianuarie şi a fost aprobată recent, urmând ca transferul să se facă, cel mai probabil, luni sau marţi.

„Aceasta a fost prima cerere. Se mută la alt penitenciar, la Slobozia. Cererea a fost solicitată de Radu Mazăre, deoarece familia are domiciliul în Constanţa, atât mama, cât şi cei doi fraţi care se ocupă de el. Din Constanţa până în Bucureşti, respectiv Rahova, fac vreo 4 – 5 ore, până la Slobozia fac o oră jumătate – două ore. El a solicitat acest lucru, nu prin instanţă, a făcut cerere prin avocat către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în luna ianuarie şi a fost aprobată acum. (...) Am aşteptat să vedem dacă este loc sau nu este loc (...) Probabil în cursul zilei de luni (se va face transferul – n.r.). Nu ştim exact A fost cererea aprobată, probabil în cursul zilei de luni sau marţi. Aşteptăm să se facă transferul. Deocamdată a fost aprobată cererea”, a declarat avocatul.

Lizeta Haralambie a spus că Radu Mazăre cerut transferul la Slobozia deoarece fostul edil ispăşeşte pedeapsa în regim închis, iar Slobozia este cel mai apropiat penitenciar de acest fel de Constanţa.

Avocatul a mai spus că, în prezent, Radu Mazăre îşi ocupă timpul citind foarte mult şi socializând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici