Raed Arafat, despre poza fără mască, dintr-un magazin: „Este veche, diferenţa este de 12 kilograme”

  • Raed Arafat susţine că o fotografie în care apare fără mască în timp ce face cumpărături într-un magazin este veche.
  • Şeful DSU consideră că este vorba despre o tentativă de răspândire a unor informaţii false.
4205 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat, despre poza fără mască, dintr-un magazin: „Este veche, diferenţa este de 12 kilograme”

Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a reacţionat după ce fotografia a început să circule pe reţelele de socializare. El a spus că fotografia a fost realizată anul trecut când purtarea măştii de protecţie nu era obligatorie.

„Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poză cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Ţin să aduc la cunoştinţa celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult de un an, când purtarea măştii nu era obligatorie. Cei care încearcă din răsputeri să ma denigreze, cu siguranţă vor continua să facă acest lucru lansând informaţii false peste tot şi cu oricare ocazie pe care o au. Am încrederea că marea parte a populaţiei stie acest lucru deja”, a explicat Raed Arafat, pe Facebook.

Arafat a mai spus că din momentul în care a fost făcută poza şi până în prezent a slăbit 12 kilograme.

„Ca să fac şi o glumă, între ziua în care a facut cineva poza respectivă şi ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puţin”, a precizat Raed Arafat.

Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari care folosesc o poza cu mine la cumparaturi, fara...

Publicată de Raed Arafat pe Luni, 5 aprilie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici