Râmnicu Vâlcea: Incendiu puternic la acoperişul unui bloc de zece etaje

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, la acoperişul unui bloc cu zece etaje din cartierul Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea, iar pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale, la ora transmiterii acestei ştiri incendiul fiind lichidat, nicio persoană nefiind rănită.

36 afișări
Imaginea articolului Râmnicu Vâlcea: Incendiu puternic la acoperişul unui bloc de zece etaje

Râmnicu Vâlcea: Incendiu puternic la acoperişul unui bloc de zece etaje (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, căpitanul Cătălin Popescu, cauzele care au provocat incendiul urmează fie stabilite în cursul zilei de sâmbătă.

"Stingerea focului a durat aproximativ o oră, apoi timp de o oră pompierii au intervenit pentru lichidarea focarelor, care ar fi putut provoca reizbucnirea incendiului. Au fost evacuate toate persoanele de la etajele 8, 9 şi 10 ale blocului, inclusiv o persoană imobilizată la pat, care a fost scoasă afară de către pompierii militari", a declarat cpt Cătălin Popescu.

Acesta a adăugat că la faţa locului a rămas doar o maşină cu apă şi spumă care să poată interveni în cazul în care focul ar reizbucni.

La ora transmiterii ştirii, pompierii au părăsit locul intervenţiei, iar în cursul zilei de sâmbătă urmează să se înceapă cercetările pentru stabilirea cauzelor incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici