”Răpire” în scop terapeutic. Cât costă o astfel de experienţă şi cum poate fi organizată

  • Corporatiştii pot fi ”răpiţi” de la serviciu şi ”obligaţi” să se relaxeze.
  • Experienţa costă între 250 şi 5.000 de euro.
  • Doru, ”răpitorul”, este un fost corporatist care oferă variante inedite de relaxare.
395 afișări
Imaginea articolului ”Răpire” în scop terapeutic. Cât costă o astfel de experienţă şi cum poate fi organizată

Răpire în scop terapeutic. Cât costă o astfel de experienţă şi cum poate fi organizată

Evadarea din rutina jobului de corporatist poate începe cu o ”răpire”.Nu e cazul de apel la poliţie şi nici la CNA. Deşi experienţa seamănă cu o infracţiune, autorul îi vrea binele victimei: o duce să se relaxeze – în parc sau chiar într-o destinaţie exotică. Totul depinde de un buget, de cel puţin 250 de euro, pe care îl achită apropiaţii celui ”răpit”. 
 
Andreea Grigorescu se declară o victimă fericită. Nu a fost dusă în captivitate, ci în Parcul Herăstrău. Acolo a admirat păsările, veveriţele şi chiar a devenit una cu natura, datorită unui costum special. Aventura s-a încheiat cu un prânz luat într-un decor boem. 
 
„Sunt foarte emoţionată. Sunt foarte curioasă cum va fi. Reporter – Cum ai aflat de campania asta, de acest concurs? Andreea – Din social media. Am văzut foarte mulţi prieteni care shareuiau mesajul pe Facebook. Îmi doream foarte mult. Mi se pare o experienţă extraordinară”, a spus Andreea Grigorescu, specialist în comunicare.
 
 Ideea i-a venit lui Doru Panaitescu, un fost corporatist, care nu a uitat de orele lungi petrecute la serviciu. 
 
„Ideea mea a fost să răpesc prin concurs un om al muncii din birou şi să-l duc pe coclauri, să facem o jucărie antistres. Eu pot să fac aceste răpiri absolut oriunde. Îl pot duce pe om inclusiv pe o insulă, cu barca. Sunt programe custom şi preţurile diferă în funcţie de scenariu. De obicei plătesc colegii celui răpit sau familia, dacă este un cadou din familie, poate să fie un program de motivare pentru angajaţi şi atunci plăteşte departamentul de HR. Sau pur şi simplu poate să fie o autorăpire. Sunt oameni care spun – ia-mă şi du-mă –”, a spus Doru Panaitescu, organizator evenimente outdoor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici