Rareş Văduva, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost pus sub învinuire de DNA

Rareş Văduva, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, favorizarea făptuitorului, deturnare de fonduri şi obstrucţionarea justiţiei, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

2820 afișări
Imaginea articolului Rareş Văduva, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost pus sub învinuire de DNA

Rareş Văduva, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost pus sub învinuire de DNA

Comisarul şef Rareş Văduva, şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a ajuns, luni dimineaţa, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) unde i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Văduva a mers la audieri însoţit de un avocat.

Aceleaşi surse precizează că este vorba despre un dosar disjuns dintr-o cauză trimisă în judecată, menţionând că şi alte persoane vor fi audiate luni.

Până la momentul transmiterii ştirii procurorii anticorupţie nu au furnizat informaţii referitoare la cauza în care este vizat comisarul şef.

Rareş Văduva a preluat conducerea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă în luna februarie, după ce fostul şef DIPI, Nicolae Gheorghe, a fost pus sub urmărire penală alături de fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi de deturnare de fonduri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici