Răspunsul unui poliţist din Teleorman, pentru un bărbat care a sunat la 112: Băi Lache!

Un poliţist din Teleorman i-ar fi spus unui bărbat care a reclamat la 112 o femeie care dansa în mijlocul drumului şi se arunca în faţa maşinilor că nu e treaba poliţiştilor să consilieze persoane cu probleme psihice. Apoi, poliţistul ar fi spus „Băi Lache” şi a închis.

2752 afișări
Imaginea articolului Răspunsul unui poliţist din Teleorman, pentru un bărbat care a sunat la 112: Băi Lache!

Răspunsul unui poliţist din Teleorman, pentru un bărbat care a sunat la 112

Bărbatul din Teleorman scrie pe Facebook că era, miercuri, pe o stradă din Alexandria cu maşina când a observat o femeie care dansa pe mijlocul drumului, iar când maşinile se apropiau, aceasta pur şi simplu sărea în faţa lor.

Teleormăneanul spune că femeia părea să fie într-o criză şi s-a temut atât pentru siguranţa ei, cât şi pentru cea a şoferilor. În consecinţă, bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„Am sunat la 112 să le spun că pe strada Cuza Vodă din Alexandria e o femeie care se aruncă în faţa maşinilor. Am fost transferat către un domn poliţist care m-a întrebat de ce nu am oprit maşina să o conving eu pe doamna aceea cu probleme să părăsească carosabilul. I-am spus că nu e asta treaba mea, ci a Poliţiei. Apoi a ridicat tonul, mi-a spus că nu e treaba dânsului să consilieze persoane cu probleme psihice. M-am enervat şi l-am întrebat cum se numeşte. A refuzat să răspundă, apoi mi-a spus <Băi Lache!>. Da. Poliţistul de la 112 mi-a spus <Băi Lache!> şi a închis.

Bărbatul a mers joi la Poliţie şi a cerut înregistrarea conversaţiei sale cu poliţistul.

Poliţia Teleorman susţine, însă, cu totul altceva.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Dana Păşu, poliţistul de la 112 nu ar fi folosit acel apelativ, ci ar fi spus, de fapt, „OK”.

Mai mult, apelul a fost direcţionat către Poliţia Municipală Alexandria, iar comisarul şef Iulian Orbeşteanu a ascultat personal convorbirea şi spune că apelativul nu a fost folosit în discuţia telefonică.

„Apelul a fost direcţionat către Poliţia Alexandria, iar domnul Iulian Orbeşteanu a ascultat convorbirea, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, si spune că apelativul nu a fost folosit. De fapt, poliţistul i-a spus cetăţeanului <OK>. În acest moment, se verifică situaţia apărută în spaţiul public şi nu ştim ca cetăţeanul să fi făcut plângere, dar pe înregistrare nu apare apelativul în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman pentru MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici