Reacţia Administraţiei Spitalelor Bucureşti, după percheziţiile DNA

Administraţia Spitalelor Bucureşti (ASSMB) susţine că a pus la dispoziţia procurorilor anticorupţie toate înscrisurile şi informaţiile cerute la percheziţiile de marţi. DNA a cerut contracte de achiziţie publică încheiate de către Cristian Plută.

203 afișări
Imaginea articolului Reacţia Administraţiei Spitalelor Bucureşti, după percheziţiile DNA

Reacţia Administraţiei Spitalelor Bucureşti, după percheziţiile DNA

„Astăzi, 12.12.2023, la sediul ASSMB a avut loc o acţiune a DNA care s-a concretizat în solicitarea unor documente, mai precis a unor contracte de achiziţie publică încheiate, în cursul anului 2022, de către directorul general al instituţiei de la acea dată, Cristian Plută. ASSMB susţine întru totul activitatea procurorilor anticorupţie şi a pus la dispoziţia acestora toate înscrisurile şi informaţiile solicitate, reiterând astfel, o dată în plus, sprijinul asumat de către instituţia noastră pentru documentarea şi verificarea legalităţii activităţilor întreprinse de către toţi angajaţii”, a informat Administraţia Spitalelor Bucureşti într-un comunicat.

Sursa citată susţine că nu are informaţii suplimentare cu privire la obiectul verificărilor.

Procurorii DNA au făcut marţi trei percheziţii la sediile unor instituţii într-un dosar în care se fac cercetări privind posibile fapte de corupţie legate de implementarea unor servicii IT în spitale din capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici