Reacţia autorităţilor clujene, după apariţia imaginilor dezgustătoare de la Spitalul de Copii. Pacienţilor de la Pediatrie li s-a servit mancare cu viermi

Autorităţile din Cluj verifică Spitalul de Copii după ce copiii internaţi la pediatrie ar fi primit mâncare cu viermi.

1449 afișări
Imaginea articolului Reacţia autorităţilor clujene, după apariţia imaginilor dezgustătoare de la Spitalul de Copii. Pacienţilor de la Pediatrie li s-a servit mancare cu viermi

Reacţia autorităţilor clujene, după apariţia imaginilor dezgustătoare de la Spitalul de Copii. Pacienţilor de la Pediatrie li s-a servit mancare cu viermi

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj transmis luni, în acest caz ar fi vorba despre o posibilă încălcare a normelor alimentare.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, Secţia Clinică de Pediatrie nr. 1, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a trimis Corpul de Control al instituţiei pentru a verifica aspectele semnalate. În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii se desfăşoară, în acelaşi scop, o anchetă internă. CJ Cluj este în contact cu reprezentanţii DSP Cluj, instituţie ce derulează, la rândul ei, un control în acest caz", se arată în comunicat.

Reprezentanţii CJ Cluj susţin că imediat ce vor avea toate informaţiile, le vor transmite: „Consiliul Judeţean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară şi alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ judeţean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani".

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca se află în subordinea CJ Cluj.

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat, duminică seara, pe Facebook, un film, despre care spunea că a fost făcut la Spitalul de Copii din Cluj şi în care se văd viermi lângă un pateu dat la cină unei mame internate cu copilul ei. Parlamentarul anunţă că luni va sesiza DSP Cluj.

„O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moţilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris pe reţeaua de socializare parlamentarul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici