Reacţia lui IPS Teodosie, după ce un bărbat furios i-a cerut banii înapoi

IPS Teodosie nu îl cunoaşte pe bărbatul care i-a cerut banii înapoi şi nici nu ştie să aibă vreo datorie financiară faţă de acesta.

5510 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui IPS Teodosie, după ce un bărbat furios i-a cerut banii înapoi

Referitor la incidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, la Catedrala arhiepiscopală din Constanţa, în care o persoană care s-a prezentat drept „nepotul părintelui Dumitru Stănei" a tulburat slujba Acatistului, oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului precizează că serviciul de Contabilitate nu cunoaşte cine este persoana în cauză şi nici nu există vreo datorie în acest sens.

”Nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaşte persoana respectivă şi nici că ar avea vreo datorie financiară faţă de aceasta. Faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură”, transmite Arhiepiscopia Tomisului.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost întrerupt în timpul slujbei pe care o oficia de către un bărbat care i-a cerut să îi dea banii înapoi.

„Te întreb de ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneţi mâna pe mine. Să îmi dai banii înapoi. Nesimţitule, diavole ce eşti”, a afirmat bărbatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici