Reacţia lui Robert Negoiţă, după ce el şi iubita lui au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei: „Eu chiar ieşisem să inspectez Parcul IOR”

  • Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a reacţionat pe Facebook după ce a aflat că a fost amendat cu 10.000 de lei pentru plimbarea cu biciclete din Parcul IOR
  • Negoiţă a explicat că el inspecta parcul din Capitală
  • Totodată, primarul a precizat că nu a fost intenţia lui să sfideze legea
5802 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Robert Negoiţă, după ce el şi iubita lui au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei: „Eu chiar ieşisem să inspectez Parcul IOR”

Sursa foto: Facebook / MediafaxFoto

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce a fost surprins în parcul IOR din Capitală. Cu aceeaşi sumă a fost amendată şi iubita lui. Cei doi au fost văzuţi plimbându-se pe biciclete, în prima zi de Paşte. 

Negoiţă a reacţionat pe pagina oficială de Facebook şi a explicat că „eu chiar ieşisem să inspectez Parcul IOR”. 

„Nu a fost nici pe departe intenţia mea de a sfida, de a nu respecta legea sau de a vă minţi în vreun fel în legătură cu episodul de ieri. Eu chiar ieşisem sa inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul intr-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată şi nepotrivită”, a scris primarul Sectorului 3 pe Facebook.

Mai mult, primarul a subliniat că incidentul a fost o „lecţie” pentru el şi că îi îşi asumă ceea ce s-a întâmplat.

„Imi pare rău pentru acest episod, mi-l asum şi îmi cer scuze celor care s-au simţit lezaţi în vreun fel. Aceasta nu a fost în nicio clipă intenţia mea. Mereu avem de învăţat şi tot timpul trebuie să căutăm să facem lucrurile mai bine. Pentru mine, ziua de ieri a fost o lecţie”, a adăugat Negoiţă.

Primarul sectorului 3 al Capitalei a fost surprins de o bucureşteancă în timp ce se plimba cu iubita prin parc, duminică, iar ulterior Poliţia Capitalei s-a autosesizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici