Reacţia primarului din Iaşi care a făcut sex cu două fete: Sunt mândru. Mă autosuspend din PNL

Primarul comunei Mogoşeşti Siret din Iaşi, cel care a recunoscut în instanţă că a avut relaţii sexuale cu două minore chiar în sediul primăriei, scrie că e mândru de ceea ce a făcut ca primar şi că are puterea să recunoască dacă greşeşte. Edilul anunţă că vrea să se suspende din PNL.

17990 afișări
Imaginea articolului Reacţia primarului din Iaşi care a făcut sex cu două fete: Sunt mândru. Mă autosuspend din PNL

Reacţia primarului din Iaşi care a făcut sex cu două fete: Sunt mândru. Mă autosuspend din PNL

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi personaj principal într-o poveste, veche şi incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace şi am şi puterea de a recunoaşte in faţa lui Dumnezeu şi a instanţelor de judecată atunci când greşesc”, scrie primarul Damian Butnariu pe Facebook.

Acesta adaugă că este membru PNL de la începutul carierei sale publice şi înţelege să se pună la dispoziţia conducerii partidului: „rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz”.

În încheiere, primarul le mulţumeşte localnicilor pentru încredere, spunând că sunt singurii care îi cunosc caracterul şi realizările.

Primarul comunei Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi, a recunoscut în instanţă, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol, că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete chiar în sediul primăriei. Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (...), care i-au fost aduse de către inculpatul (...) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei", potrivit motivării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici