Recensământul populaţiei şi al locuinţelor: Mii de recenzori s-au retras. Boc: Situaţia va fi analizată în Guvern

Mii de persoane înscrise ca recenzori pentru recensământul populaţiei şi al locuinţelor s-au retras, invocând diverse motive, între care şi acela că şomerii care participă la această activitate ar trebui să renunţe la indemnizaţia de şomaj în perioada respectivă.

1758 afișări
Imaginea articolului Recensământul populaţiei şi al locuinţelor: Mii de recenzori s-au retras. Boc: Situaţia va fi analizată în Guvern

Emil Boc (Imagine:Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Aflat la Arad pentru inaugurarea şantierelor celor două tronsoane ale Autostrăzii Nădlac-Arad, premierul Emil Boc a fost întrebat de jurnalişti dacă se va lua vreo măsură în privinţa retragerii mai multor recenzori care urmau să participe la recensământ, pe motiv că ar pierde ajutorul de şomaj.

"Aştept o analiză a situaţiei şi vom lua o decizie în consecinţă. Vom vedea în Guvern", a declarat Boc.

CITEŞTE ŞI: Recensământul populaţiei şi al locuinţelor începe joi. Vezi la ce întrebări va trebui să răspunzi

În ultimele zile, mii de persoane înscrise ca recenzori pentru recensământul populaţiei şi al locuinţelor s-au retras, invocând diverse motive, între care şi acela că şomerii care participă la această activitate ar trebui să renunţe la indemnizaţia de şomaj în perioada respectivă. Cei care s-au retras au fost înlocuiţi cu persoane aflate pe listele de rezervă.

Recensământul populaţiei şi locuinţelor a început joi şi se va desfăşura până în 31 octombrie, iar primele date vor fi făcute publice cel târziu la sfârşitul lunii ianuarie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici