Rechin scos din mare pentru selfie-uri: furia activiştilor pentru drepturile animalelor i-au salvat pielea

S-a întâmplat pe o plajă din sudul insulei, unde rechinul a fost adus la ţărm de curenţii puternici, apoi retrimis în apă după protestele unora dintre cei prezenţi.

526 afișări
Imaginea articolului Rechin scos din mare pentru selfie-uri: furia activiştilor pentru drepturile animalelor i-au salvat pielea

Un rechin, adus la ţărm de curenţii marini puternici, a fost scos din mare pentru câteva minute, pentru a face curioşii selfie-uri.

Incidentul s-a petrecut pe 22 iunie la Fontanamare, Gonnesa, în sudul Sardiniei. Exemplarul a fost apoi împins înapoi în mare datorită protestelor unora dintre înotătorii prezenţi şi care au asistat la scenă.

Videoclipul, publicat pe site-ul local Cagliaripad.it, a stârnit imediat controverse în rândul activiştilor pentru drepturile animalelor. Imaginile arată 3 bărbaţi intenţionaţi să tragă animalul din apă pe mal.

Pe reţelele de socializare, sute de profiluri au criticat comportamentul înotătorilor, acuzându-i că pun viaţa rechinului în pericol. „Am semnat o cerere de identificare a responsabililor pentru a-i trimite pe toţi la Parchet”, scrie un utilizator.

Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 18 luni sau cu amendă între 5.000 şi 30.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rechin,
selfie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici