Record: Peste 6.000 de braşoveni şi-au achitat taxele şi impozitele din prima zi

Peste 6.000 de braşoveni şi-au plătit taxele şi impozitele locale, luni, în prima zi în care s-au deschis a casieriile, în conturile Direcţiei Fiscale intrând aproape 600.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

116 afișări
Imaginea articolului Record: Peste 6.000 de braşoveni şi-au achitat taxele şi impozitele din prima zi

Record: Peste 6.000 de braşoveni şi-au achitat taxele şi impozitele din prima zi

Prima zi în care a început încasarea taxelor şi impozitelor aferente anului 2018 a adus un număr record de contribuabili la ghişeele Direcţiei Fiscale Braşov, cei mai mulţi dintre cei care au venit şi s-au aşezat la coadă fiind pensionari.

Oamenii au vrut să beneficienze de reducerea de 5% anunţată de autorităţile locale, acordată celor care achită integral taxele şi impozitele până în 31 martie.

„Este un record dacă stăm să ne gândim că în următoarele zile oamenii nu vor mai veni în număr atât de mare. Există o anumită categorie de persoane, cele mai multe în vârstă, care vor să plătească în prima zi, pentru a scăpa de această obligaţie”, a declarat, corespondentul MEDIAFAX, Marian Voinescu, directorul Direcţiei Fiscale Braşov.

Cei peste 6.000 de braşoveni au lăsat în conturile Direcţiei Fiscale aproape 600.000 de lei. Taxele

Oamenii au achitat impozitele pe case, terenuri sau maşini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici