Reduceri de Paşte: Magazinele au promoţii de până la 90%

Magazinele online, dar nu numai, se pregătesc de Sărbători şi au promoţii care mai de care mai interesante. Discounturile merg până la 75% şi chiar şi până la 90%, special în ziua de sâmbătă, şi îţi poţi alege haine, încălţăminte, parfumuri sau chiar cosmetice de firmă. Profită acum, pentru că după Paşte preţurile vor urca la loc.

353 afișări
Imaginea articolului Reduceri de Paşte: Magazinele au promoţii de până la 90%

Reduceri de Paşte: Magazinele au promoţii de până la 90% (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reducerile de Paşte coboară din online în offline, iar magazinele se laudă cu discounturi de la haine de iarnă, de genul paltoanelor, şi până la rochii de plajă pentru anotimpul călduros.

Cauţi sandale? Nici asta nu e nicio problemă! Dar în acelaşi timp să nu te mire dacă găseşti şi cizme la reducere.

Fashion House, outletul din Militari, are pe 16 aprilie o zi specială de cumpărături cu reduceri de până la 90% din preţul recomandat şi cu un program prelungit până la ora 12 noaptea.

Nici magazinele din mall-uri nu se lasă mai prejos şi unele au demarat deja campania de reduceri de Paşte.

Citeşte mai multe despre reducerile de Paşte din magazine pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici