Reduceri între 5 şi 13% pentru biletele de tren cumpărate anticipat

CFR Călători a anunţat că începând de marţi, 1 iunie, acordă reduceri cuprinse între cinci şi 13 la sută pentru cumpărarea cu anticipaţie a biletelor de tren, în cazul tichetelor cu preţ întreg şi a celor pentru copii.

116 afișări
Imaginea articolului Reduceri între 5 şi 13% pentru biletele de tren cumpărate anticipat

Reduceri de 5-13% pentru biletele de tren cumpărate anticipat (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Procentul de reducere se aplică la preţul biletului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada în care a fost cumpărat biletul, se arată într-un comunicat de presă de luni al CFR.

Reducerea nu este valabilă la tariful de rezervare a locului şi la tariful de supliment de pat sau cuşetă.

Astfel, persoanele care îşi cumpără un bilet de tren cu între şase şi zece zile anticipaţie, primesc o reducere de cinci la sută. Între 11 şi 20 de zile reducerea ajunge la zece la sută, iar până la 21 de zile călătorii beneficiază de o reducere de 13 la sută.

Reducerile menţionate se aplică numai la emiterea electronică a legitimaţiilor de călătorie prin sistemele electronice de emitere (on-line, xSell) pentru bilet întreg şi bilet de copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici