REFERENDUM PENTRU FAMILIE. Arhiepiscopul de Alba Iulia îi îndeamnă pe credincioşi să voteze „Da”, într-un clip publicat pe o reţea de socializare | VIDEO

Arhiepiscopul de Alba Iulia, Înalt Preasfinţitul Părinte Irineu, îi îndeamnă pe preoţi şi credincioşi să voteze la referendum pentru ”familia naturală”, compusă dintre un bărbat şi o femeie, ”aşa cum a rânduit-o Dumnezeu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

723 afișări
Imaginea articolului REFERENDUM PENTRU FAMILIE. Arhiepiscopul de Alba Iulia îi îndeamnă pe credincioşi să voteze „Da”, într-un clip publicat pe o reţea de socializare | VIDEO

Un arhiepiscop îi îndeamnă pe credincioşi să voteze „Da” la referendum | VIDEO

IPS Irineu transmite credincioşilor într-o filmare postată pe Facebook de ”Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei” să vină la referendumul din 6 şi 7 octombrie.

”Din toată inima mea îi îndemn pe preoţii şi pe credincioşii bisericii noastre apostolice, drept-măritoare, să vină la referendumul pentru familie şi să voteze pozitiv pentru clarificarea definiţiei căsătoriei în articolul 48 alineatul 1 din Constituţia României. Votând pentru familia naturală, compusă dintr-un bărbat şi o femeie, aşa cum a rânduit-o Dumnezeu, Creatorul Suprem, vrem sa îi apărăm pe semenii noştri de suferinţă care vine din ignorarea legilor firii. Vrem să apărăm însuşi faptul de a fi om, chip al slavei divine”, spune IPS Irineu.

Prin votul lor, oamenii îşi manifestă responsabilitatea cu privire la viitorul ţării, susţine arhiepiscopul de Alba Iulia.

”În acelaşi timp, prin votul nostru, ne manifestăm responsabilitatea cu privire la viitorul ţării, al Europei şi al lumii, viitor care nu poate exista atunci când cuvântul lui Dumnezeu este dispreţuit şi legea Sa veşnică este încălcată. Sa rămânem neclintiţi în adevărul Bibliei şi în credinţa strămoşilor noştri votând <da> pentru apărarea şi promovarea familiei bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Fericiţi sunt cei ce asculta cuvântul lui Dumnezeu şi îl păzesc”, mai spune IPS Irineu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici