Reluarea lucrărilor de reabilitare a DN 1, amânată din cauza ploii

Lucrările de reabilitare a drumului naţional 1, în zona staţiunii prahovene Buşteni, care ar fi trebuit reluate marţi, sunt în continuare suspendate, din cauza ploii abundente.

1 afișare
Imaginea articolului Reluarea lucrărilor de reabilitare a DN 1, amânată din cauza ploii

Reluarea lucrărilor de reabilitare a DN 1, amânată din cauza ploii

Potrivit şefului Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, Valerian Manta, drumarii nu vor începe, marţi, turnarea covorului asfaltic între kilometrii 133 şi 139, întrucât acest lucru nu se poate face în condiţii de ploaie.

Sursa citată a precizat că, dacă starea vremii nu se va îmbunătăţi, este posibil ca nici în cursul zilei de miercuri lucrările de reabilitare a carosabilului la Buşteni să nu fie reluate.

Cu toate că ar putea apărea întârzieri în desfãşurarea programului lucrărilor, acestea vor fi în continuare întrerupte în fiecare week-end, pentru ca circulaţia turiştilor care vin pe Valea Prahovei să nu fie îngreunată, a mai precizat Valerian Manta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici