Remeş i-a chemat la negocieri pe sindicalişti, însă a plecat după câteva minute

Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, i-a chemat, marţi după-amiază, la negocieri pe sindicaliştii din îmbunătăţiri funciare care protestează în faţa ministerului, însă a plecat după câteva minute spunând că are o întâlnire la Ministerul Finanţelor.

1 afișare
Imaginea articolului Remeş i-a chemat la negocieri pe sindicalişti, însă a plecat după câteva minute

Remeş i-a chemat la negocieri pe sindicalişti, însă a plecat după câteva minute

Liderul sindicaliştilor din îmbunătăţiri funciare Vasilica Blebea a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că ministrul Agriculturii i-a invitat la negocieri, însă în momentul în care aceştia au venit pentru discuţii, Remeş le-a spus că trebuie să plece la o întâlnire la Ministerul Finanţelor şi că îi va chema din nou altă dată.

Întrebat de reprezentanţii sindicaliştilor dacă a luat o decizie în legătură cu administrarea specială a Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, ministrul a răspuns că această problemă nu se discută cu sindicatele, după care a plecat.

Liderii de sindicat din Îmbunătăţiri Funciare au intrat, marţi, în cea de-a doua zi de grevă a foamei în faţa sediului Ministerului Agriculturii, solicitând rezolvarea problemelor SNIF, care are conturile blocate de mai mult de trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici