Remus Truică, luat de acasă de poliţişti, după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare

  • Poliţiştii din Ilfov l-au luat, joi seara, de acasă pe omul de afaceri Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul ferma Băneasa.
3149 afișări
Imaginea articolului Remus Truică, luat de acasă de poliţişti, după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Remus Truică, luat de acasă de poliţişti, după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii din staţiunea Snagov au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Conform unor surse judicire este vorba de omul de afaceri Remus Truică. Acesta urmează să fie dus la sediul Poliţiei pentru îndeplinirea tuturor formalităţilor.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

„Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Truică Remus prin prezenta decizie în pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, pe care o sporeşte cu 1 an închisoare, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 7 ani închisoare”, se arată în decizia de joi a ICCJ.

Alături de acesta, în dosarul care vizează retrocedarea Pădurii Snagov şi a Fermei Regală Băneasa, au mai fost condamnaţi oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prinţul Paul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici